Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Convenis


Acord de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya i l’associació Amical Wikimedia

Amical_Wikimedia_logo

mitjançant els Departaments de la Presidència i d'Afers, Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a l’impuls i la difusió de les dades obertes i de continguts elaborats de forma col·laborativa

 

La Generalitat de Catalunya i l’associació Amical Wikimedia van signar el 22 de juliol de 2013 un conveni de col·laboració que té com a objecte principal la mútua col·laboració per difondre el coneixement de la Generalitat i per impulsar accions que afavoreixin la reutilització i l’aprofitament de les dades públiques que aquesta institució obri. L’acord no comporta cap contrapartida monetària, però sí una sèrie de compromisos. Aquest conveni ha estat prorrogat en data 14 de febrer de 2017. A continuació se’n detallen els més importants.

 

L’Amical es compromet a:

  • Fomentar la reutilització dels continguts web de la Generalitat.
  • Difondre la informació publicada al portal Dades obertes gencat.
  • Organitzar sessions de formació i dinamització entre els professionals de la Generalitat per promoure el voluntariat en l’edició de continguts de la Viquipèdia.

 

La Generalitat, mitjançant la Direcció General d'Atenció Ciutadana del Departament de Presidència i la Secretaria de Transparència i Govern Obert del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, es comprometen a:

  • Comunicar el procés d’obertura de dades públiques i el calendari d’execució.
  • Difondre les iniciatives que impulsi l’Amical Wikimedia.
  • Informar de la Viquipèdia a través dels seus canals.
  • Fer d’enllaç entre la Viquipèdia i els departaments.

 

Aquest acord s’allarga fins a finals de 2017, amb possibilitat de prorrogar-se.


Data d'actualització: 07.03.2017