Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
< Torna

Dades recollides per l'aplicació Cobertura mòbil

Accés a les dades

Serveis
Format Idioma Especificacions tècniques
DADES OBERTES Català

Descripció

Dades recollides per l'aplicació Cobertura mòbil (www.gencat.cat/coberturamobil) promoguda pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Les dades proporcionen informació del nivell de cobertura mòbil per un punt determinat del territori, per a una operadora determinada i per una tecnologia concreta (2G, 3G o 4G).

El següent vídeo explica com funciona l'aplicació Cobertura mòbil:

https://www.youtube.com/watch?v=SOIYRgxf2b0&feature=youtu.be

Cada línia del fitxer informa de la data i hora de la mesura, posició (coordenades en format Spherical Mercator - EPSG 3857), nivell de senyal en format ASU, tecnologia emprada (2G, 3G o 4G) i operadora mòbil (Movistar, Orange, Vodafone o Yoigo (les operadores virtuals es relacionen amb la seva operadora de servei)).

Cal remarcar que es tracta de dades aportades per diferents ciutadans de manera anònima i fet a través del seu telèfon intel·ligent. Per tant, es tracta de mesures orientatives i no absolutes, tot i que quantes més mesures hi hagi sobre un punt, més correcta pot ser la interpretació del nivell de senyal. Tanmateix, en tractar-se d'equips no calibrats podria donar-se el cas d'alguna mesura incorrecta que escapi als mecanismes de control de la mateixa aplicació. 

Categories:
Àmbit geogràfic:

Periodicitat

Data de creació:
26/05/2015
Freqüència d'actualització:
Mensual

Font de les dades

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Coneixement. 

Llicència

Autorització d'acord Llei 37/2007

Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en l'article 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data d'última actualització).

Enllaços relacionats

Aporta'ns les
teves idees