Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
< Torna

Contractació pública a Catalunya: licitacions i adjudicacions en curs

Accés a les dades

Fitxers
Format Idioma Especificacions tècniques
ZIP   Català
English
Castellano
ZIP   Català
English
Castellano
Occitan aranés

Fitxer en format XML. L'arquitectura del fitxer es basa en l'estàndard definit per la Subdirecció General de Coordinació de Contractació Electrònica de l'Estat com a mecanisme d'agregació de la informació que utilitzen les comunitats autònomes per integrar-se en la Plataforma de contractació del sector públic de l'Estat. Consulteu les especificacions en aquest enllaç

Descripció

Anuncis de licitació, adjudicació i formalització de contractes publicats per l'Administració de la Generalitat de Catalunya i pels ens i empreses que integren el seu sector públic. S'inclouen, entre altres dades, l'òrgan de contractació, el codi i tipus d'expedient, el tipus de contracte, les dades del contracte i de l'anunci, i l'enllaç a la documentació.

Categories:
Àmbit geogràfic:

Periodicitat

Data de creació:
23/12/2013
Darrera actualització:
23/09/2017
Freqüència d'actualització:
Diària, de dilluns a diumenge

Font de les dades

Generalitat de Catalunya. Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.  Contractació pública. 

Llicència

Autorització d'acord Llei 37/2007

Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en l'article 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data d'última actualització).