Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Catàleg de dades gencat
 

Catàleg de dades gencat

Cerca de fitxers i serveis

Cercador gencat

Ex: Mapes, Equipaments, XML...  [Més exemples]

  Utilitzeu la capsa de cerca per fer cerques lliures per paraules, o seleccioneu alguns dels filtres de la dreta: categories, formats i font de les dades.

Destacats

Catàleg en format RDF RSS de les últimes dades

 • Dades recollides per l'aplicació Cobertura mòbil Fitxer

  Les dades proporcionen informació del nivell de cobertura mòbil per un punt determinat del territori, per a una operadora determinada i per una tecnologia concreta (2G, 3G o 4G).

  Cada línia del fitxer informa de la data i hora de la mesura, posició (coordenades en format Spherical Mercator - EPSG 3857), nivell de senyal en format ASU, tecnologia emprada (2G, 3G o 4G) i operadora mòbil (Movistar, Orange, Vodafone o Yoigo (les operadores virtuals es relacionen amb la seva operadora de servei).

 • Indicadors i dades de salut a Catalunya Fitxer

  Publicació d'indicadors de salut que es generen des de l'Observatori del Sistema de Salut de Catalunya, amb l'objectiu de fer transparent la informació i retre comptes a la ciutadania, avaluar els resultats dels agents que integren el sistema sanitari, i facilitar l'avaluació i el coneixement.

  També s'han publicat dades de les receptes de farmàcia facturades al Servei Català de la Salut, així com un directori en XML de fitxes sobre temes de salut de l'A a la Z.

 • Dades obertes de l'Institut Català d'Energia Fitxer

  Trobareu el registre de certificats d’eficiència energètica d’edificis de Catalunya, els punts de recàrrega de vehicles elèctrics i el punts de recàrrega de vehicles de GN i GLP.

 • Calendaris 2017 laboral i de festes locals Fitxer

  Calendari laboral i calendari de festes de tots els municipis de Catalunya per a l'any 2017.

 • Entitats jurídiques de Catalunya Fitxer

  Dades identificatives de les associacions, les fundacions privades, els col·legis professionals, les acadèmies corporatives, les entitats religioses i les federacions de Catalunya.

 • Contractació pública a Catalunya: licitacions i adjudicacions en curs Fitxer

  Anuncis de licitació, adjudicació i formalització de contractes publicats per l'Administració de la Generalitat de Catalunya i pels ens i empreses que integren el seu sector públic.

 • Pressupostos de la Generalitat de Catalunya 2015 Fitxer

  Ingressos i despeses corresponents a l’any 2015. Es tracta d'imports sense consolidar.

 • Catàleg de Georecursos IDEC Fitxer “Servei"

  Infraestructura de Dades Espacials de Catalunya. Geoinformació de Catalunya: més de 45.000 metadades sobre dades, serveis, imatges, sensors, visors...

Categories

Mostra totes les categories

Formats

Mostra tots els formats

Font de les dades

Mostra totes les fonts